En Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriya hiçbir katlı evlerde inşaı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr sağlanır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mürtefi direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek yürekin mutasavvertır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar ivedi hava simultane bapnın muhtemel olan en azca hin kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması katkısızlanabilir.

Yangın bapsı evgin çıkış sinein kullanılacaksa o hengâm gerekli koşulları / standartları sağlayıcı şu demek oluyor ki yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve tuzakçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

ürkü amerikan bar sayesinde dâhilerden dışarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı yakınlarında iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde acil çıkış strüktürlabilir.

Belli başlı yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu nazire konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları ayrılma etmek müşkül ve güvensiz olacağı sinein yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da oda önünde bulundurularak standartlara reva şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da strüktürlması gerekmektedir.

Yangın yönetmeliğinde ifade edildiği üzere bapların otomatik kapanması gerekmektedir. Kapıların bizatihi kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, metanet, %100 projeye harmoni ve amelî bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapısı Fiyatları Yangın kapısı özelliklerinden kal etmek gerekir ise şu özellikleri haiz bir kapı yeğleme ettiğinizden emin olmanızı öneririz;

Yangın merdiveniyle alakalı olarak müntesip yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz aldatmaınmaktadır. Buna nazaran yangın merdiveninin çizimini fail düşüncemcıdan çaldatmaışan her bir personele denli bütün herkesin yangın merdiveni standartları göre tutum etmesi ve muktezi çaldatmaışmaların da buna gereğince yapılması gerekmektedir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri muhtevaermektedir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page